جوانه ی ماش رو اینجوری درست کردم
یه پیمانه ماش رو ۲۴ ساعت خیس کردم تو این مدت یبار ابش رو عوض کردم 
بعد ابکش کردم توی یه سینی دولایه دستمال کاغذی رولی  پهن کردم  با ابماش اب ماشیدم روش تا خوب خیس بشه بعد ماش ها رو روش  ریختم  دوباره روش دولایه دستمال کاغذی گذاشتم اونم دوباره خیس کردم  سینی رو داخل نایلون گذاشتم و درش رو بستم  دوتا سه روز داخل  کابینت گذاشتم  قرنطینه کردم  مدتش بستگی داره که بخاین جوانه ی ماش چقدر بلند شده باشه  بعد ازاین داخل یخچال میزارم 
طبع جوانه ماش

طبیعت جوانه ماش سرد و خشک می باشد. جوانه ماش حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر و پروتئین می باشد.

طرز مصرف جوانه ماش

جوانه ماش را به صورت خام بیشتر برای تهیه انواع سالاد جوانه ماش و ساندویچ و به صورت پخته برای تهیه انواع غذا و سوپ با جوانه ماش استفاده می کنند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها